Suplimentarea sumelor defalcate din TVA. Guvernul Orban a alocat, la final de an, 13.5 milioane lei pentru mai multe localități din Neamț

0

Printr-o hotărâre de guvern publicată în Monitorul Oficial pe 20 decembrie, se aprobă suplimentarea sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2019 cu suma de 477.360 mii lei din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2019, şi alocarea acesteia bugetelor locale ale unităţilor administrativ-teritoriale pentru plata unor cheltuieli.

39 de localități din județul Neamț beneficiază o echilibrare bugetară de 7.9 milioane de lei.

De asemenea, pe 23 decembrie, Guvernul a aprobat o nouă suplimentare a sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2019 cu suma de 112.697 mii lei din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2019, și alocarea acesteia bugetelor locale ale unităților administrativ-teritoriale. 284 de localități din România au beneficiat de această hotărâre.

Astfel, la Neamț au mers alte 5.6 milioane lei, în 13 localități. Decizia a intrat în vigoare pe 24 decembrie, după publicarea în Monitorul Oficial.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta utilizatorilor. Accept Citeste mai mult

PROTECȚIA DATELOR ȘI POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE