Radu Samson și colegii din Alianța USR-PLUS au depus dosarele de candidatură pentru funcțiile de primar și consilieri locali ai municipiului Roman

0

Radu Samson și colegii din Alianța USR PLUS au depus dosarele de candidatură pentru funcțiile de primar și consilieri locali ai municipiului Roman.

Echipa noastră de candidați pentru Consiliul Local este formată din 27 de oameni, lista completă conform legii electorale. Deși mai sunt doar 4 zile până la termenul final, suntem primii candidați oficiali.Fie că vorbim despre ingineri cu diverse specializări (petroliști, informaticieni sau mecanici), cum sunt colegii Cosmin Ancuța, Andrei Tamaș, Corneliu Bontaș sau Dan Furduescu, de cadre didactice, în persoanele doamnelor Roxana Garlaciov și Emiliea Chelar, de antreprenori apeciați în domeniile lor ca Ovidiu Mărtici, Ionuț Corbu sau Ovidiu Oprea, de domnul doctor Cristian Dăniluc sau de alți colegi care sunt electrician, psiholog, șofer profesionist, hidrolog sau technician în comunicații, ori de oameni care au făcut carieră în companii multinaționale cum este Alin Buzdugan, în echipa USR PLUS este loc pentru oricine și părerea fiecăruia este ascultată.

Oamenii de care am scris mai sus, împreună și cu alți colegi rămași nemenționați, au contribuit la programul cu care ne prezentăm în fața romașcanilor. Cu 20 de milioane de lei noi am renova Policlinica, am moderniza unul din cele două stadioane și am construi două din cele trei creșe pe care vrem să le facem. Nu sunt promisiuni electorale. Sunt nevoi reale pe care le are orașul.

Cei care au condus Romanul în ultimi ani au cheltuit 20 de milioane de lei pentru modernizarea cu pavele a zeci de kilometri de trotuare din oraș, unele abia asfaltate în 2016. Cu toate astea, nu s-a înlocuit niciun kilometru de țeavă de apă, deși conductele din subteran sunt vechi de 20-30 sau chiar 50 de ani. În același timp câteva mii de oameni din Bălcescu trăiesc viața ca la țară, în praf și în noroi, dar plătesc impozite ca în capitală. Orașul are o listă lungă de nevoi iar politicienii vechi, toți împreună, sunt preocupați doar cu lupte de putere și nu cu a propune soluții concrete. E momentul ca Romanul să intre într-o nouă eră a dezvoltării sale, alături de mine și colegii din USR PLUS, împreună cu dumneavoastră.

Proiectul complet al echipei USR PLUS pentru Roman îl puteți consulta AICI

sursa: Radu Samson

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta utilizatorilor. Accept Citeste mai mult

PROTECȚIA DATELOR ȘI POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE