”PNL continuă cu pregătirea amenzilor pentru crescătorii de miei!”

0

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, critică dur, pe pagina sa de socializare, programul de guvernare liberal.

”OPRIȚI-VĂ, TICĂLOȘILOR! LĂSAȚI-NE SĂ NE SACRIFICĂM MIEII, ÎN BUNA TRADIȚIE ROMÂNEASCĂ!

De la o zi la alta, iese la iveală tot mai bine strategia guvernamentală a peneliștilor de a conduce România. Programul de guvernare liberal este evident acum că se bazează pe susținerea bugetului, din amenzile aplicate românilor. De parcă nu au fost de ajuns frânele puse țăranilor la tăierea porcilor de Crăciun, amenzile date zilnic pentru nerespectarea ordonanțelor militare sau mai nou, dacă nu e precizată ora de deplasare în declarație, programul #PNL continuă cu pregătirea amenzilor pentru crescătorii de miei!

Ciobanii sunt constrânși de norme și reguli pentru sacrificarea mieilor de Paște. La stână, ciobanii sunt obligați să aibă apă caldă, apă rece potabilă, recipient etanș colectare sânge, cutie inox cu posibilitate de sterilizare, linie aeriană pentru asomare, asomator, echipament de protecție pentru operator-măcelar-calificare, certificate de competență profesională, echipament de protecție complet operator.

Întreb, cât e amenda? 50 – 100 de milioane? Guvern liberal, din amenzi faceți voi bugetul? Asta e ceea ce ați promis românilor? Nu vreți și raze X, un aparat Roentgen, mediu spațial aseptic?

De unde să avem în transhumanța noastră de mii de ani ceea ce cereți voi, măi vânzătorilor de țară? Ați uitat de români? Numai bănci, corvete, avioane și rachete aveți în minte?

Păi hai să vă spun eu cum stă treaba! Noi ne tăiem mieii din străbuni, când sărbătorim Paștele. Avem cutume și tradiții. NU vrem să ne schimbăm sărbătorile! Ce retailer străin vă scrie normele? De la ce hypermarket să ne cumpărăm drobul, pasca, cojile de ceapă pentru vopsit ouăle?

Țineți minte: inima și fibra românilor nu le puteți rupe.

Românii sunt oameni liberi. Nu cei care merg la muncă în străinătate sunt sclavi. Voi liberalilor, sunteți sclavii intereselor străine! Românii muncesc și sunt harnici. De aceea îi cere toată Europa. Avem dovada! Dovadă pentru care ar fi trebuit să acționați și să solicitați condiții de lucru și remunerație egale cu cele pe care le au cetățenii acelor state.

Lăsați-ne să ne comemorăm morții, să ne trăim bucuriile și sărbătorile așa cum ne sunt obiceiurile, să ne tăiem mieii de Paște și porcii de Crăciun așa cum ne spune tradiția românească!”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta utilizatorilor. Accept Citeste mai mult

PROTECȚIA DATELOR ȘI POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE