Oana Bulai: „UITE CANDIDATUL, NU E CANDIDATUL!”

0

PNL Neamț joacă ping-pong în cazul candidatului pentru Primăria Roman. #Cozmanciuc, #ieșeanul cu aere de nemțean, ne #anunță că Leoreanu este #candidatul la Primăria Roman, în vreme ce #Leoreanu, care i-a abandonat pe romașcani pentru un loc de parlamentar, spune că nu el candidează!

Ce să înțelegem noi de aici? Că acest Cozmanciuc de la Iași nu e capabil să se impună nici măcar în fața colegilor săi de filială, cei al căror președinte ar trebui să fie?

Dacă nu e în stare să își impună punctul de vedere în partid sau la București, în fața șefimii celei mari a PNL, cum se gândește el că ar putea să aducă fonduri sau proiecte pentru Neamț?

Întreb și eu, pentru că doar prin #minciună și prin #manipulare nu poate să câștige nimic. Poate doar praful de pe toba mare.

E de #râsulcurcilor ce se întâmplă la #PNL Neamț. Vă dați seama că oamenii ăștia vor să conducă județul, vor să conducă localitățile, dar ei își dau cu stângu-n dreptu’ când vine vorba de candidaturi?

Dacă nici Leoreanu nu dă #doibani pe ce spune Cozmanciuc, ce să înțelegem noi de aici? Că Leoreanu nu crede în șansele lui Cozmanciuc de a fi președinte la CJ Neamț? Mai că aș băga mâna în foc că, la alegeri, Leoreanu ar merge și el pe mâna lui Ionel Arsene pentru binele județului nostru.

Totuși, aceste #bâlbâieli ale PNL Neamț le arată nemțenilor cum sunt ei cu adevărat: #iresponsabili, #mediocri și doar după interesul politic! PNL a dovedit că este #dezastruos la guvernare și dovedește că este catastrofal și la nivel local!

Cred că Neamțul are nevoie de stabilitate și de continuitate, nu de experimente!

Personal, cred în oameni serioși, care au demonstrat că sunt capabili să realizeze proiecte mari, precum modernizarea în proporție de 90% a infrastructurii rutiere din județ și investiții masive în spitale (aproximativ 21 milioane euro), care a fost cea mai mare alocare bugetară din ultimii 30 de ani.

În oameni care au realizări, CRED!

sursa: Oana Bulai

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta utilizatorilor. Accept Citeste mai mult

PROTECȚIA DATELOR ȘI POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE