Oana Bulai: „Iulian Bulai este, de fapt, un Irod al vremurilor noastre”

0

Am văzut postarea deputatului USR de Neamț, Iulian Bulai, despre Fecioara Maria și Iisus Hristos chiar în prima zi de Crăciun. M-a indignat să văd că un membru al Parlamentului României și mai ales un nemțean definește Familia Sfântă ca fiind „ciudată”, iar pe Maica Domnului o numește „mamă surogat”. Nu am vrut să scriu despre asta atunci, pentru că nu am vrut să tulbur atmosfera sfântă a Crăciunului.

Este uimitor cum un tânăr care provine din Tămășeni, o comună foarte dragă mie, cu o comunitate catolică ce trăiește în bună rânduială și cu preoti minunati, poate fi atât de cinic… Este uimitor cum politica progresistă poate preschimba un om și îl poate transforma într-un robot fără suflet și valori!

Dar, mai ales, este de neacceptat că Iulian Bulai lovește, prin atitudinea sa, chiar în ținutul Neamțului, un ținut binecuvântat de Dumnezeu cu cele mai frumoase mănăstiri, cea mai mare comunitatea de maici din România și în care credința este în ADN-ul fiecărui om! N-aș fi crezut niciodată că un nemțean poate vorbi așa!

USR a făcut o politică experimentală de-a lungul acestor ultimi ani. Și-au făcut din ură un stindard pe care l-au fluturat peste toată țara și din lipsa de proiect un crez ambalat înșelător în marketing online. Deputatul USR Iulian Bulai s-a îndepărtat de respect, bun simț, compasiune și tot ce presupune învățătura creștină. Cum ar fi fost să trăim într-o lume așa cum ne-a învățat Iisus Hristos, o lume în care dragostea, modestia și bunătatea primează?

Dar Iulian Bulai nu poate răspunde la această întrebare. Pentru că el este, de fapt, un Irod al vremurilor noastre. Trist!

Citește și

Sursa: Oana Bulai

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta utilizatorilor. Accept Citeste mai mult

PROTECȚIA DATELOR ȘI POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE