Mugur Cozmanciuc și-a depus candidatura pentru președinția Consiliului Județean Neamț

0

Mugur Cozmanciuc – candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Neamț:

Astăzi Partidul Național Liberal și eu am făcut primul pas. Pe 27 septembrie nemțenii și noi vom face pasul următor. După alegeri, Consiliul Județean Neamț va avea o altă conducere. O conducere care nu doar va vorbi despre respect și bunăstare, dar chiar va oferi oamenilor respect și bunăstare.

Județul Neamț este un județ cu un potențial extraordinar, turistic, spiritual, economic. Are nevoie însă de o conducere fermă, dar democratică, o conducere care să îl ajute fiecare cetățean să aibă posibilitatea să vorbească liber, să fie liber la el acasă și în județul în care locuiește. Județul nostru are posibilitatea ca pe 27 septembrie să își aleagă destinul și viitorul pentru ca județul acesta, binecuvântat de Dumnezeu, să fie un model de dezvoltare în Moldova, un reper pentru Republica Moldova, și în același timp să poată vorbi de la egal la egal cu modele de succes precum Cluj, Brașov, Bihor.

Oameni buni,

Astăzi, noi, liberalii, am construit o echipă din oameni vrednici, oameni care sunt – fiecare dintre ei – în activitatea profesională, în viața lor personală, sunt modele și repere în societate. Fiecare dintre ei – după cum îi vedeți – sunt oameni care o impresie bună pe unde au trecut. Am pornit pe un drum al unei echipe împreună cu care vrem să dezvoltăm acest județ. Roman, Târgu Neamț și Piatra trebuie să fie un trio, un triunghi de dezvoltare. Dacă vorbim de transport, județul nostru trebuie să aibă o infrastructură accesibilă pentru oricine, prețuri optime și un master plan de transport, pentru viitor. Dacă vorbim despre sănătate, județul Neamț trebuie să aibă spitale care să fie funcționale și care să ofere oamenilor servicii de calitate. Cât despre turism, vreau ca aici să vină oameni care să își cheltuiască sume importante de bani și să se bucure de ceea ce a lăsat Dumnezeu pe Pământ și ceea ce a construit omul, dea lungul istoriei prin care a trecut acest județ. Este un județ cu o valoare inestimabilă, avem obiective UNESCO, avem obiective care trebuie să intre în patrimoniul UNESCO, dar au toate nevoie de o singură direcție, adică de o conducere pe care o voi asigura cu încredere, cu demnitate și cu respect față de dumneavoastră.

Nemțeni,

Vă invit pe 27 septembrie să veniți la vot. Vă invit să aveți încredere în mine și în noi. Nu o să vă dezamăgim și o să vă respectăm în fiecare zi, așa cum am făcut-o și până acum. Vă mulțumesc.

Bunul Dumnezeu să ne dea tuturor înțelepciune. Doamne ajută și multă sănătate!

sursa: Mugur Cozmanciuc

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta utilizatorilor. Accept Citeste mai mult

PROTECȚIA DATELOR ȘI POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE