Liberalii s-au opus construirii noului spital pentru că „Nu au avut timp să citească!”

0

Deoarece Spitalul Județean de Urgență face față cu greu aglomerării create de actuala pandemie, pentru a nu îngreuna și a crea disconfort suplimentar cu eventualele lucrări ce ar urma să se desfășoare acolo, am decis relocarea noului spital pe un teren ce este situat la ieșirea din oraș, și care este în proprietatea Primăriei Gârcina.

Este greu de crezut că actuala criză pandemică va trece prea curând. Trebuie să regândim și să urgentăm implementarea proiectului noului Spital de Urgență, atât de necesar județului nostru.

Din nefericire, liberalii, care se plimbă prin curtea spitalului județean și vând ieftin suferința oamenilor, s-au opus joi, în ultima ședință a CJ, unui proiect de hotărâre ce permitea trecerea terenului necesar construirii noului spital, din proprietatea comunei Gârcina, în proprietatea Consiliului Județean.

Acest proiect însemna, de fapt, declararea ca bun de interes public județean a unui teren, pe care ne doream să construim noul spital de urgență.

Scuza lamentabilă a liberalilor a fost că nu au avut timp să citească materialul din spatele proiectului, constând în câteva sute de pagini. Trecând peste faptul că le-a fost lene, sau pur și simplu nu au dorit să citească materialul de ședință, cetățenii trebuie să știe că multe din proiectele supuse dezbaterii în ședințele CJ sunt rezultatul muncii a zeci de oameni, care uneori lucrează și noaptea pentru ca aleșii să aibă ce vota.

Scuza totalmente lipsită de bun simț a liberalilor „că nu au avut timp să citească”, este încă o demonstrație a modului batjocoritor și lipsit de interes pe care aceștia îl manifestă față de problemele nemțenilor.

Fac precizarea că în ultimii patru ani, din 1947 de de proiecte dezbătute și adoptate prin vot în CJ, doar 3 au fost inițiate de PNL. Dacă ar fi trebuit să așteptam până le citeau consilierii liberali, probabil că ne-ar fi trebuit vreo 20 de ani. Nu poate sta un județ întreg după viteza de citire a liberalilor! Acesta este modul ticălos în care liberalii îi tratează pe nemțeni, cu dispreț și indiferență!

sursa: Ionel Arsene

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta utilizatorilor. Accept Citeste mai mult

PROTECȚIA DATELOR ȘI POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE