Leonard Achiriloaei, candidatul PNL la primăria municipiului Roman

0

Dragi romașcani,

Mă adresez dumneavoastră, cu respect și încredere. Mă cunoașteți, sunt un om de cuvânt. Am comunicat întotdeauna cu dumneavoastră și la bine, dar și la greu, pentru că eu așa am fost educat – să spun deschis ceea ce gândesc, ceea ce mă frământă, să chibzuiesc și să mă sfătuiesc cu romașcanii, pentru a lua deciziile corecte.

Acum câteva zile, fostul primar și-a pierdut mandatul. A fost demis de prefect, pentru că pe numele său a fost emisă o hotărâre judecătorească definitivă pentru o stare de incompatibilitate. În aceste condiții, conform criteriilor de integritate PNL, dar mai ales din respect pentru romașcani, nu am putut susține în alegeri un om care are probleme cu legea.

Sigur, aș fi preferat să fie bărbat, să-și asume această problemă legală și să facă un pas în lateral. Să fim clari și onești: nu poți fi primar dacă încalci legea, voit sau nu. Legea e lege! El nu a înțeles acest lucru. Mai mult, a părăsit echipa care l-a susținut și care i-a construit proiectele (PNL Roman) și s-a dus în PSD, adversarul nostru declarat, care nu doar că nu a ajutat Romanul deloc, ba chiar a încercat să pună nenumărate piedici investițiilor și dezvoltării comunității noastre. Credeți că orașul nostru drag poate fi condus de oameni fără caracter, trădători, certați cu legea? Eu nu și nu voi permite niciodată asta!

Noi – echipa PNL Roman – mergem înainte, cu fruntea sus și cu demnitatea care ne-a caracterizat mereu. Din respect pentru romașcani și pentru că Romanul merită mereu mai mult și mai bine, îl susținem la funcția de primar pe Leonard ACHIRILOAEI, actual Secretar de Stat în Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, pe care îl cunoașteți și ca fost director economic al Spitalulului Municipal de Urgență Roman, dar mai ales ca lider al consilierilor locali PNL.

Leonard ACHIRILOAEI este un om serios și hotărât, cu o vastă experiență administrativă, construită la nivel local și național. Eu am mare încredere în el. La fel și colegii mei. A fost mereu un om de echipă, a colaborat permanent cu oamenii care au adus plus valoare orașului, ba mai mult a fost coordonator al unor proiecte desfășurate de această echipă. Poate că numele Leonard ACHIRILOAEI nu a fost atât de prezent în presă, dar a fost implicat în toate deciziile importante care au dus la dezvoltarea acestui oraș, cu decență, responsabilitate și modestie. Din postura de lider al grupului PNL din Consiliul Local a coordonat deciziile luate în forul legislativ al Romanului, cele care au impus proiectele și viziunea de dezvoltarea a comunității noastre.

Alături de mine, ca reprezentant al comunității romașcane în zona decizională de la București și împreună cu echipa care a redesenat Romanul, din cenușiul lăsat de PSD – într-un oraș apreciat astăzi, vom continua ceea ce am început acum 12 ani.Alegând echipa PNL, alegeți păstrarea parcursului ascendent, posibil doar prin implicarea la toate palierele: local, județean, național, iar acest lucru nu poate însemna decât o singură opțiune firească – Partidul Național Liberal!

Alături de mine si cu sprijinul dumneavoastră, Leonard ACHIRILOAIE va fi noul primar al Romanului, al dumneavoastră, pentru toți romașcanii!Așa să ne-ajute Dumnezeu!

sursa: Laurențiu Leoreanu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta utilizatorilor. Accept Citeste mai mult

PROTECȚIA DATELOR ȘI POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE