Iulian Bulai, USR: „Oferta noastră pentru o comunitate mai bună și mai generoasă”

0

Crăciunul împarte oamenii în două categorii: oameni bucuroși, împliniți, care se bucură de sărbătoare în familie și cei singuri, bolnavi, imobilizați, bătrâni, uitați și fără resurse.

Spre bucuria tuturor, dar mai ales spre bucuria celor mai putini norocoși din comunitate, echipa USR Tămășeni – Adjudeni a prezentat recent tuturor locuitorilor oferta noastră pentru o comunitate mai bună și mai generoasă: serviciile complete de îngrijire la domiciliu pentru bătrâni, bolnavi, copii cu dizabilități, persoane cu nevoie de îngrijire paliativă. Un serviciu complet care să nu lase pe nimeni în urmă.

Octavian Partac, candidatul la primărie din partea USR, s-a ocupat direct de acest proiect util. Ce faci cu o comunitate care are deja asfalt, canalizare, apă, curent electric, colectare selectivă și internet? Simplu. Investești direct în oameni. Mai ales dacă ai bani disponibili pentru asta.

Sunt mândru de faptul că avem colegi care vor să aducă un plus de bunăstare în casa fiecărui om din comunitate. Din Tămășeni-Adjudeni și din județul Neamț.

De unde facem rost de bani pentru a finanța mai mult de 10 posturi pentru: doctori, asistenți medicali, infirmieri, îngrijitori, maseur, asistenți sociali, psihologi și șoferi? Simplu. Reformăm o firmă a primăriei cu aproape 20 de angajați care acum nu își mai justifică obiectul de activitate.

Pentru că peste 100 de oameni și sute de alți beneficiari conecși din comunitate merită mai multă demnitate și o viață mai bună acasă la ei.

Cunoști pe cineva bătrân și bolnav? Ai părinții bolnavi și singuri acasă? Ai un copil bolnav care are nevoie de terapie? Știi pe cineva bolnav de cancer care își trăiește ultimele zile și are nevoie de ajutor? Ai pe cineva în familie care este în recuperare după o boală grea? Îți pasă de bunăstarea oamenilor din comunitate ta?

Dacă răspunzi “Da” la cel puțin o întrebare, atunci acest proiect ți se adresează ție.

Pentru mine acesta este cel mai frumos cadou de Crăciun! O comunitate care ar grijă de oamenii ei.

Succes colegilor care doresc să implementeze acest proiect la Tămășeni-Adjudeni! Gândindu-mă la viitorul părinților mei, și eu voi fi beneficiarul proiectului. Alături de alte sute de oameni din întreaga comunitate.

Crăciun fericit tuturor!
Împreună putem să facem o lume mai bună!
Asta înseamnă Crăciun pentru mine.

Sursa: Iulian Bulai

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta utilizatorilor. Accept Citeste mai mult

PROTECȚIA DATELOR ȘI POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE