Ionel Arsene: Ultimele containere care vor alcătui Spitalul Modular Mobil COVID-19 au ajuns la destinație

0

Ultimele containere care vor alcătui Spitalul Modular Mobil COVID-19 au ajuns la destinație. Toată aparatura și echipamentele medicale necesare pentru ca întreaga unitate sanitară să devină funcțională sunt deja la Lețcani.

#nepasădeoameni🆕🦠Ultimele containere care vor alcătui Spitalul Modular Mobil COVID-19 au ajuns la destinație. Toată aparatura și echipamentele medicale necesare pentru ca întreaga unitate sanitară să devină funcțională sunt deja la Lețcani. 🏨În cel mai scurt timp, specialiștii veniți din Turcia vor finaliza instalarea acestui spital ce va fi format din aproximativ 100 de containere de diferite dimensiuni și va avea o capacitate de 2️⃣5️⃣0️⃣de paturi, din care 1️⃣0️⃣0️⃣pentru terapie intensivă. 👨🏻‍⚕️Sunt mulțumit că vom putea oferi locuitorilor din Neamț și Iași posibilitatea de a se trata într-un spital modular modern ce va oferi totodată șansa bolnavilor cronici, și nu numai, de a putea beneficia de asistență medicală fără a mai aștepta, fiind plimbați între spitale.Astăzi, când numărul celor infectați zilnic trece de 1️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ avem nevoie mai mult ca oricând de această investiție pe care ar fi trebuit să o facă Guvernul liberal, dar care, din păcate, a uitat din nou de Moldova! Nu au fost în stare de nimic! Săptămâna trecută, ministrul sănătății, a încercat un exercițiu penibil de imagine dorind să viziteze această investiție la care ministerul pe care îl conduce nu a contribuit cu nimic. Mai bine ar vizita spitalul militar ROL 2 din Otopeni inaugurat în mai de Președintele Iohannis sau spitalul făcut în curte la Elias despre care Orban spunea că va fi operațional din 15 Iulie. Ce se întâmplă cu aceste spitale⁉️Sunt funcționale sau au fost inaugurate doar pentru poze? De ce a fost nevoie ca un pacient din București să fie transferat la Craiova?🙏Le mulțumesc pentru susținere tuturor celor care au înțeles necesitatea acestei investiții în această perioadă de pandemie și îi asigur pe toți că tot ceea ce fac este pentru nemțenii mei! Sănătate multă tuturor!P.S. Leprelor, nu vă mai faceți campanie electorală pe spatele oamenilor în suferință și nici pe munca altora‼️

Gepostet von Ionel Arsene am Sonntag, 26. Juli 2020

În cel mai scurt timp, specialiștii veniți din Turcia vor finaliza instalarea acestui spital ce va fi format din aproximativ 100 de containere de diferite dimensiuni și va avea o capacitate de 250 de paturi, dintre care 100 pentru terapie intensivă.

Sunt mulțumit că vom putea oferi locuitorilor din Neamț și Iași posibilitatea de a se trata într-un spital modular modern ce va oferi totodată șansa bolnavilor cronici, și nu numai, de a putea beneficia de asistență medicală fără a mai aștepta, fiind plimbați între spitale. Astăzi, când numărul celor infectați zilnic trece de avem nevoie mai mult ca oricând de această investiție pe care ar fi trebuit să o facă Guvernul liberal, dar care, din păcate, a uitat din nou de Moldova! Nu au fost în stare de nimic! Săptămâna trecută, ministrul sănătății, a încercat un exercițiu penibil de imagine dorind să viziteze această investiție la care ministerul pe care îl conduce nu a contribuit cu nimic. Mai bine ar vizita spitalul militar ROL 2 din Otopeni inaugurat în mai de Președintele Iohannis sau spitalul făcut în curte la Elias despre care Orban spunea că va fi operațional din 15 Iulie. Ce se întâmplă cu aceste spitale?!

Sunt funcționale sau au fost inaugurate doar pentru poze? De ce a fost nevoie ca un pacient din București să fie transferat la Craiova? Le mulțumesc pentru susținere tuturor celor care au înțeles necesitatea acestei investiții în această perioadă de pandemie și îi asigur pe toți că tot ceea ce fac este pentru nemțenii mei! Sănătate multă tuturor!

sursa: Ionel Arsene

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta utilizatorilor. Accept Citeste mai mult

PROTECȚIA DATELOR ȘI POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE