Ionel Arsene: „PSD nu îi dezamăgește pe copiii României!”

0

PSD nu îi dezamăgește pe copiii României!

Colegii mei social-democrați au votat pentru respingerea ordonanţei de urgenţă care vizează creşterea etapizată a alocaţiilor pentru copii, astfel că aceste venituri vor trebui dublate, începând cu data de 1 septembrie 2020, ajungând la 300 de lei pentru copiii între 2 și 18 ani, 600 pentru micuții sub 2 ani și pentru cei cu handicap, de la naștere și până la majorat.

De câte ori au fost discuții despre drepturile românilor, fie că vorbim despre salarii, pensii, alocații, PSD a votat pentru asigurarea lor, pentru majorare, scopul fiind sprijinirea oamenilor, creșterea nivelului de trai.

Mă bucur foarte mult că toți copiii acestei țări vor fi scutiți de o nedreptate pe care liberalii le-ar fi făcut-o, sfidând legea. Dacă ar fi după acești oameni lipsiți de suflet, copiii ar fi primit doar o majorare de 20% la alocații, în condițiile în care există o sentință a Curții Constituționale în baza căreia legea privind dublarea alocațiilor este constituțională.

Rușine să le fie acestor guvernanți depășiți de situație și lipsiți de orice urmă de umanitate! De 10 luni, de când au preluat Puterea, au dus țara într-un dezastru total. Va fi foarte greu să fie reabilitată și românii să trăiască lipsiți de griji, să aibă siguranța salariilor, pensiilor, a zilei de mâine.

sursa: Ionel Arsene

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta utilizatorilor. Accept Citeste mai mult

PROTECȚIA DATELOR ȘI POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE