Ionel Arsene: „Au început lucrările pentru modernizarea podului de la Luțca!”

0

Au început lucrările pentru modernizarea podului de la Luțca!Am fost la acest obiectiv, situat pe drumul județean DJ 207A, alături de specialiștii desemnați în realizarea investiției – proiectantul și dirigintele de șantier. Pentru a se putea realiza intervențiile, în zilele următoare va fi deviată circulația și fac apel către toți participanții la trafic să aleagă alte rute ocolitoare.

FAPTE, NU VORBE!Au început lucrările pentru modernizarea podului de la Luțca!Am fost la acest obiectiv, situat pe drumul județean DJ 207A, alături de specialiștii desemnați în realizarea investiției – proiectantul și dirigintele de șantier. Pentru a se putea realiza intervențiile, în zilele următoare va fi deviată circulația și fac apel către toți participanții la trafic să aleagă alte rute ocolitoare.La Luțca, am inspectat primele elemente de trasare a lucrărilor și o serie de martori pentru încercările statice și dinamice ale podului. Este o lucrare esențială pentru infrastructura rutieră din zona Romanului, având în vedere că acest pod nu a fost reparat niciodată de când a fost construit, anii ’65-’70, și este într-o stare avansată de degradare. Lungimea totală a lucrării este de 216 metri, iar valoarea este de 6,8 milioane de lei. Banii provin din Programul Național de Dezvoltare Locală. Sunt convins că va fi o lucrare de calitate, realizată în termenul stabilit în graficul de execuție. Angajamentul pe care mi l-am asumat în fața cetățenilor este că în acest prim mandat de președinte de Consiliu Județean, voi moderniza 90% din infrastructura rutieră! Mă țin de cuvânt!#construimîmpreună#neținemdecuvânt#promisiunirespectate

Gepostet von Ionel Arsene am Donnerstag, 30. Juli 2020

La Luțca, am inspectat primele elemente de trasare a lucrărilor și o serie de martori pentru încercările statice și dinamice ale podului. Este o lucrare esențială pentru infrastructura rutieră din zona Romanului, având în vedere că acest pod nu a fost reparat niciodată de când a fost construit, anii ’65-’70, și este într-o stare avansată de degradare.

Lungimea totală a lucrării este de 216 metri, iar valoarea este de 6,8 milioane de lei. Banii provin din Programul Național de Dezvoltare Locală. Sunt convins că va fi o lucrare de calitate, realizată în termenul stabilit în graficul de execuție.

Angajamentul pe care mi l-am asumat în fața cetățenilor este că în acest prim mandat de președinte de Consiliu Județean, voi moderniza 90% din infrastructura rutieră! Mă țin de cuvânt!

sursa: Ionel Arsene

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta utilizatorilor. Accept Citeste mai mult

PROTECȚIA DATELOR ȘI POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE