Ionel Arsene, apel public în situația de criză impusă de coronavirus

0

Ionel Arsene, președintele CJ Neamț și președinte PSD Neamț, a realizat un apel public adresat autorităților locale, instituțiilor, operatorilor de transport și cetățenilor ca urmare a situației de criză cu privire la epidemia de coronavirus.

„Cer ferm Instituției Prefectului să dispună efectuarea de controale și filtre, prin intermediul Poliției Rutiere și Direcția de Sănătate Publică, la intrările în Neamț, astfel încât absolut toate microbuzele și autocarele care efectuează transport internațional de persoane și care vin din țări în care se înregistrează cazuri de gripă asiatică să fie luate în evidență și puse sub supraveghere – carantină, autoizolare.

Altă solicitare o adresez primarilor: vreau ca toți să aibă sub control absolut toate persoanele din comunităților lor, care vin din străinătate, să le țină sub supraveghere și să aibă în orice moment o evidență strictă a acestora!

Fac un apel ferm către toate instituțiile din județul Neamț și la cetățeni, ca împreună să depășim această situație de criză impusă de coronavirus.

În județul Neamț nu se înregistrează încă nicio suspiciune de îmbolnăvire, dar trebuie să luăm toate măsurile de protecție pentru a preîntîmpina orice situație nedorită!

Nu în ultimul rând, rog cetățenii care vin din străinătate să dea dovadă de simț civic și să anunte autoritățile, pentru a evita orice pericol pentru cei din jur!”, a declarat Ionel Arsene.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta utilizatorilor. Accept Citeste mai mult

PROTECȚIA DATELOR ȘI POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE