Emilia Arcan: „Ca senator de Neamț în Parlamentul României, voi susține și vota pentru acordarea pedepsei maxime violatorilor și pedofililor”

0

Câtă ipocrizie…!

Iată, decizia Guvernului PNL/Orban de a ataca o lege extrem de importantă la Curtea Constituțională, legea prin care persoanele care comit violuri nu mai au nicio scăpare, pe motiv că ar discrimina pedofilii și violatorii, care reprezintă un atentat la viața copiilor noștri.

Nu pot să cred că există în România în anul 2020 o formațiune politică care se numește Partidul Național Liberal și care le poartă de grijă pedofililor și violatorilor, nu și copiilor.

Liberalii au contestat legea, care a fost initiată, dezbătută și votată tocmai pentru ca astfel de drame, cum a fost cazul de la Caracal, să nu se mai întâmple.

Ca senator de Neamț în Parlamentul României, indiferent ce decizie se va lua la Curtea Constituțională, eu voi susține și vota pentru acordarea pedepsei maxime violatorilor și pedofililor..

Iată cum, Guvernul PNL / Orban alături de “prim-ministru” Iohannis se tem să nu fie discriminați pedofilii, dar ei discriminează copiii

Cinismul acestor oameni merge până acolo încât pentru PNL nu mai contează copiii acestei țări, dar contează că monștrii precum cel de la Caracal, sau precum polițistul violator de la serviciul de circulație al capitalei, nu mai pot fi pedepsiți doar cu muncă în folosul comunității

sursa: Emilia Arcan

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta utilizatorilor. Accept Citeste mai mult

PROTECȚIA DATELOR ȘI POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE