Emilia Arcan: „Am votat online, Decretul ce instituie starea de urgență, care a fost adoptat în unanimitate”

0

Emilia Arcan, senator PSD Neamț: „Astăzi am fost prezentă intr-un amfiteatru virtual, la şedința comună online a Senatului și Camerei Deputaților, pentru a-mi exprima votul pentru încuviințarea instituirii stării de urgentă pe teritoriul României!

Am votat online, Decretul ce instituie starea de urgență, care a fost adoptat în unanimitate.

Trăim momente cruciale, în care trebuie să punem țara și sănătatea tuturor, mai presus de orice altceva.
Dar, asta nu înseamnă că PSD va asista fără reacție și fără inițiativă la lentoarea cu care înțelege guvernul Orban să ia măsuri pentru români!
Suntem cu toții implicați și propunem soluții!
Trebuie să ne pastram optimismul, caci există dovezi de solidaritate în aceste vremuri grele, dar totodată avem obligația să veghem ca acest guvern învestit pentru gestionarea țării într-o perioadă grea de criză, să nu deturneze în interese particulare sau de grup votul de încredere primit, să nu permitem ca în poziții vitale pentru națiune să fie numiți, din pixul izolatului de la vila de protocol, oameni incompetenți, dar obedienți.
Astăzi avem mii de oameni izolați care nu pot înțelege că în 21 ianuarie 2020 când Organizația Mondială a Sănătății a atras atenția asupra gravității situației, guvernul PNL & Orban nu era preocupat de achiziția de teste, ci de privatizarea sănătății, Cîţu spunând că sănatatea nu este o prioritate!

Să dea Dumnezeu să fim sănătoși, înțelepți și solidari, în aceste momente grele!”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta utilizatorilor. Accept Citeste mai mult

PROTECȚIA DATELOR ȘI POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE