Două poduri care asigură trecerea peste râul Topolița, modernizate de la zero

0

Două poduri, modernizate de la zero!

Localnicii din Petricani trăiesc bucuria de a vedea două poduri care le asigură trecerea peste râul Topolița, realizate la cele mai înalte standarde.

Unul dintre ele are o lungime de 56 de metri, iar celălalt, 54. Prin dimensiunea lor, ambele poduri sunt foarte mari și au necesitat lucrări complexe pentru reparații. Valoarea totală a modernizării a ajuns la 5,9 milioane lei.

Am fost la fața locului și am văzut cât de bine au fost realizate ambele proiecte. De asemenea, am vorbit cu localnicii, care s-au declarat foarte mulțumiți de faptul că două probleme grele din comunitatea lor au fost rezolvate. Sunt convins că la fel de mulțumiți sunt toți participanții la traficul din zonă.

FAPTE, NU VORBE!🔴Două poduri, modernizate de la zero!🆕Localnicii din Petricani trăiesc bucuria de a vedea două poduri care le asigura trecerea peste râul Topolița, realizate la cele mai înalte standarde. ↪️Unul dintre ele are o lungime de 56 de metri, iar celălalt, 54. Prin dimensiunea lor, ambele poduri sunt foarte mari și au necesitat lucrări complexe pentru reparații. Valoarea totală a modernizării a ajuns la 5,9 milioane lei. ✅Am fost la fața locului și am văzut cât de bine au fost realizate ambele proiecte. De asemenea, am vorbit cu localnicii, care s-au declarat foarte mulțumiți de faptul că două probleme grele din comunitatea lor au fost rezolvate. Sunt convins că la fel de mulțumiți sunt toți participanții la traficul din zonă.🥇Îl felicit pe primarul Ticușor Vasiliu pentru implicare și pentru modul în care reprezintă interesele comunității sale!#construimîmpreună#neținemdecuvânt#promisiunirespectate

Gepostet von Ionel Arsene am Dienstag, 25. August 2020

Îl felicit pe primarul Ticușor Vasiliu pentru implicare și pentru modul în care reprezintă interesele comunității sale!

sursa: Ionel Arsene

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta utilizatorilor. Accept Citeste mai mult

PROTECȚIA DATELOR ȘI POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE