”DAȚI AVIZUL PENTRU FUNCȚIONAREA APARATULUI PCR DE LA PIATRA NEAMȚ, LEPRELOR!!!” atac dur al președintelui Consiliului Județean Neamț la adresa Guvernului

0

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, acuză Guvernul că nu avizează în mod intenționat funcționarea aparaturii necesare efectuării analizelor COVID la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț.
Postarea integrală a lui Ionel Arsene mai jos:

DAȚI AVIZUL PENTRU FUNCȚIONAREA APARATULUI PCR DE LA PIATRA NEAMȚ, LEPRELOR!!!

Se împlinesc două săptămâni de când la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț există sistem Real-Time PCR, care zace nefolosit din cauza indiferenței guvernului PNL față de suferința românilor!

Personal am discutat, încă de acum două săptămâni, cu ministrul Sănătății, și mi-a promis că rezolvă în ziua respectivă, problema de la Neamț! Dar constat că au fost vorbe în vânt, promisiuni deșarte, așa cum fac liberal-democrații de când sunt la guvernare!

Dragi nemțeni, vreau să știți că în continuare, la Piatra Neamț, la Spitalul Județean, lipsește avizul pe care trebuie să îl dea Ministerul Sănătății, pentru a putea fi pus în funcțiune acest aparat PCR, care ar TESTA și ar salva VIEȚI!

Dacă ar funcționa, cu acest aparat s-ar realiza pe plan local analizele probelor prelevate de la cadrele medicale și persoanele suspecte a fi infectate cu Coronavirus din județul Neamț!

Am făcut tot ce a fost omenește posibil pentru a aduce în sprijinul nemțenilor acest adevărat laborator pentru efectuarea analizelor și, iată, stă de pe 16 aprilie nefolosit, pentru că factorii de decizie nu sunt absolut deloc interesați de pornirea aparatului PCR!

Este o crimă ceea ce faceți, liberalilor! Nu vă gândiți nicio clipă la nemțeni! Nu vă gândiți câte vieți aveți pe conștiință! Sunteți nepăsători față de problemele reale ale acestei perioade și este revoltător cum vă bateți joc de cetățeni!

SĂ VĂ FIE RUȘINE!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta utilizatorilor. Accept Citeste mai mult

PROTECȚIA DATELOR ȘI POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE