Ciprian Șerban: „Împreună putem face din Roznov un oraș modern, dezvoltat și curat”

0

Ciprian Șerban, candidatul PSD-PPU la Primăria Roznov:

Dragii mei concetățeni,

Este vremea schimbării în Roznov.

Am iubit Roznovul din totdeauna și mereu am vrut să fac mai mult pentru orașul nostru, pentru familiile noastre, pentru noi. Primii mei ani de viață i-am petrecut în Slobozia și Roznov. M-am născut și am crescut aici, printre voi. Am intrat în politică, pentru a fi parte din schimbarea pe care mi-o doream pentru noi și am avut onoarea să vă reprezint în Parlamentul României.

Acum a venit timpul să lupt pentru schimbarea în bine a vieții noastre, pentru îndreptarea a tot ce nu este bine în orașul nostru.

Candidez la Primăria orașului Roznov cu credința că împreună vom construi o viață mai bună pentru noi. Vă propun, prin proiectele mele, un oraș modern, în care să ne creștem copiii cu speranța unui viitor bun, în care să îi avem lângă noi, acasă.

Împreună putem face din Roznov un oraș modern, dezvoltat și curat.
Am fost, cu toții, martori ai promisiunilor neîmplinite, ai acțiunilor începute și abandonate, ai mândriilor politice, care au văduvit orașul și cetățenii lui de străzi asfaltate, de confort în casele lor, de locuri curate și igienice în care să ne vindem și să ne cumparăm produsele necesare, de o gară modernă, de o economie prosperă.

Roznov e orașul cu care ne mândrim, este casa noastră!

Dragii mei,

A venit timpul să ne apucăm de treabă! Să asfaltăm străzile din oraș, să aducem gaze naturale în fiecare gospodărie, să reconstruim și să modernizăm piața orașului, să reabilităm termic blocurile.

Vom renova stadionul și vom moderniza parcul dendrologic Roznov – mândria și șansa noastră de a dezvolta turismul în Roznov. Vom avea un parc educațional, curat, cu atracții pentru cei mici și cei mari, în care roznovenii își vor petrece timpul liber.

Știu că împreună, putem face toate aceste lucruri. Dați-mi acești următori 4 ani pentru a vă demonstra că atunci când trăiești pentru un oraș îl poți transforma în ”acasă”! Apoi, voi veți decide dacă vom merge împreună mai departe!

Dați-mi votul vostru pentru a-mi da puterea să lupt pentru voi!
Așa să ne ajute Dumnezeu!

sursa: Ciprian Șerban

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta utilizatorilor. Accept Citeste mai mult

PROTECȚIA DATELOR ȘI POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE