Ciprian Șerban, despre DN15 Bicaz – Poiana Largului:„Sfidarea liberală poate ucide!”

0

Ciprian Șerban, deputat de Neamț: „Sfidarea liberală poate ucide!

De 50 de ani populația de pe Valea Muntelui din județul Neamț așteaptă ca drumul DN15 Bicaz – Poiana Largului să fie reabilitat, să poată să ajungă în condiții de siguranță și securitate, atât în Piatra Neamț, cât și în restul județului.

Cu foarte multe insistențe, cu consecvența care îl caracterizează, domnul Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, a reușit și a deblocat modernizarea acestui tronson. S-a reușit finalizarea a 85% din lucrări. Și atât.

Guvernul PNL, ”Guvernul meu”, cum îl numește președintele țarii, văzând că ceva funcționează, că locuitorii nemțeni au șansa să fie conectați cu lumea, că oamenii pot avea speranța unor facilități care ar influența în bine dezvoltarea economică a județului Neamț, a decis, printr-o serie de tergiversări, prin rea-voință, prin lipsa totală de comunicare să facă absolut orice pentru a pune, definitiv capăt modernizării DN15 Bicaz – Poiana Largului.

Și a reușit! Sătul să se milogească de bunăvoința guvernului Orban, constructorul a solicitat rezilierea contractului și a dat în judecată Executivul pentru blocarea nejustificată a plăților pentru lucrările deja efectuate și facturate.

Pe acest tronson au fost identificate nu mai puțin de 74 de puncte critice, care pun, în fiecare oră, în fiecare minut, în pericol viața celor care frecventează această porțiune de drum.

PNL, prin atitudinea și batjocura la care, iată, îi supune din nou, pe nemțeni, este direct răspunzător de viețile participanților la trafic.

PNL poate fi asemuit unui criminal cu sânge rece, care prin nepăsare, condamnă la moarte oameni nevinovați! Nu a mișcat un deget, până acum, pentru asigurarea unui trai decent nemțenilor, pentru protejarea sănătății și a vieții acestora!

Te întreb, pe tine, PNL, de unde atâta ură împotriva județului Neamț? De ce? Ce au făcut acești oameni buni, blânzi și muncitori de și-au atras ura și dușmănia ta?

Rușine, să îți fie, PNL! Rușine să îți fie că vrei să îngropi, să distrugi o parte din această țară!
Nu te vom lăsa! Nu îți vom permite să îți mai bați joc de locuitorii acestei țari!”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta utilizatorilor. Accept Citeste mai mult

PROTECȚIA DATELOR ȘI POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE