Campania electorală a PNL e despre ură

0

Deși sunt de un an de zile la guvernare și ar fi putut să facă vreo investiție în Neamț cu care să se poată lăuda în campanie, liberalii au ales să aibă un singur lucru cu care să iasă în fața nemțenilor cu multă ură contra PSD. ”Să plece PSD, să plece Arsene”. Atât auzim de la PNL.

Că domnii și doamnele de la PNL nu au nimic concret cu ce să iasă în fața alegătorilor și se ascund în spatele luptei cu PSD-ul e evident. Ce devine absolut penibil este virulența, spam-ul de ură cu care împroașcă liberalii peste tot. Toata campania lor este construită pe ură. Cu jurnaliști care fac câte 5 articole la rând despre Arsene ca să aibă ce distribui gherila online, cu tot felul de pagini ciudate prin care se sponsorizează mesaje anti-PSD și cu tot ce se mai poate ca să instige lumea la ură contra PSD.

Are și PSD-ul bubele lui fără doar și poate, dar atât de multă ură nu s-a mai văzut la Neamț. O ură dusă la extrem, cu minciuni absolut aberante menite să compromită oameni, cu multă ciudă pe tot ce au făcut alții bun, cu exagerat de multe jigniri la adresa celor care au votat altceva decât PNL.

Asemenea oameni care promovează ura nu trebuie să ajungă în Parlament. Asta nu înseamnă că vă îndemnăm să votați PSD. Asta înseamnă că vă îndemnăm să votați orice vreți, dar NU votați ura și mu*a.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta utilizatorilor. Accept Citeste mai mult

PROTECȚIA DATELOR ȘI POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE