Bogdan Gavrilescu: „Cred că e momentul să sprijinim intens producătorii locali.”

0

Cred că e momentul să sprijinim intens producătorii locali.

Vouă nu vă plac fructele și legumele gustoase ca în gradina bunicii? Nu e normal ca banii sa rămână în țară și să nu-i cheltuim doar la supermarket? De cele mai multe ori cumpărăm produse aratoase, dar mai puțin sănătoase pentru noi și copiii noștri. Cred ca e momentul să ne reîntoarcem cu fața spre producătorii din zonă și să-i sprijinim cumpărând de la ei.

Pentru a-i promova mai mult, îmi doresc să deschidem pe perioada weekend-ului, o piață ambulantă pe strada 22 decembrie din Piatra-Neamț. Cu costuri minime, realizăm câteva tonete rustice, care includ vitrine frigorifice, și aducem mai aproape de voi pe cei care muncesc ogoarele noastre.

Proiectul poate fi realizat de primăvara până toamna târziu, vineri, sâmbătă și duminică, cu închiderea circulației de la Aleho până la Școala Nr. 3.

Între timp, lucrăm pentru proiecte privind finanțarea prin Programul Operațional Regional 2020- 2024, pentru reabilitarea piețelor Dărmănești și Maraței. O astfel de investiție înseamnă 1,5 milioane de euro.

Construim împreună un oraș Piatra-Neamț de 10 +! Toți pentru Piatra-Neamț!

sursa: Bogdan Gavrilescu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta utilizatorilor. Accept Citeste mai mult

PROTECȚIA DATELOR ȘI POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE