Bogdan Gavrilescu: 80 de miliarde de la UE – țara noastră poate fi transformată pe trei zone importante: digitalizarea României, rezolvarea problemelor structurale de infrastructură și scoaterea satelor româneşti din Evul Mediu

0

80 de miliarde de la UE pentru România. Cu banii aceștia, țara noastră poate fi transformată pe trei zone importante: digitalizarea României, rezolvarea problemelor structurale de infrastructură și scoaterea satelor româneşti din Evul Mediu.

Digitalizarea României presupune trecerea la o nouă perioadă tehnologică, informațională și socială. Instituțiile publice pot fi principalele componente ale procesului de transformare digitală, însă cu siguranță, nu sunt singurele. Atât instituțiile publice, dar și cele din mediul privat, pot asigura prin digitalizare servicii rapide, sigure și eficiente.Trebuie să înțelegem că digitalizarea României înseamnă eficientizarea activităților statului și beneficii pentru cetățeni. Digitalizarea României înseamnă că vom putea eliminar cozile de la ghișee și vom putea oferi servicii publice online de calitate.

sursa: Gavrilescu Bogdan

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta utilizatorilor. Accept Citeste mai mult

PROTECȚIA DATELOR ȘI POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE