Bani de la bugetul județului pentru modernizarea spitalelor din Roman și Bicaz

0

Astăzi, 11 mai, am condus ședința ordinară a Consiliului Județean Neamț, pentru a aproba mai multe proiecte, unele dintre ele extrem de importante în această perioadă, când vedem cu toții cât de necesar este să avem unități medicale moderne, dotate, pregătite atât pentru a-i trata pe pacienți în cele mai bune condiții cât și pentru a oferi cadrelor sanitare suportul necesar pentru desfășurarea activității.

În urma votului colegilor mei, am acordat 200.000 de lei de la bugetul județului pentru echipamente și dispozitive medicale la Spitalul Bicaz și 450.000 de lei pentru a finanța lucrări de reparații curente la Spitalul Municipal Roman.

Mă bucur că plenul legislativului județean nemțean a fost de acord cu propunerea mea, de a sprijini municipalitatea romașcană cu fonduri, astfel încât spitalul pe care îl are în subordine și care deservește întreaga populație a orașului și a comunelor limitrofe să poată fi modernizat.

Tot în ședința de astăzi am aprobat solicitarea de transmitere a unui teren din proprietatea orașului Târgu Neamț în proprietatea județului Neamț, pentru a se putea realiza Stația de Pompieri și sediul SMURD.

Am condus astăzi încă o ședință în cadrul căreia am reușit să aprobăm proiecte care sprijină bunul mers al activității din județ, în cele mai importante domenii de activitate.

sursa: Ionel Arsene

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta utilizatorilor. Accept Citeste mai mult

PROTECȚIA DATELOR ȘI POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE