Axialul (Izvorul Muntelui – Durău), ultimele intervenții pentru modernizarea lui

0

Modernizare drumului Izvorul Muntelui – Durău este esențială pentru turismul și economia județului Neamț se apropie de final.

Pe o lungime de 20 de kilometri s-au executat importante lucrări privind consolidarea structurii, prin ziduri de sprijin, coloane forate la adâncimi de până la 24 de metri, drenuri și intervenții la nivelul de fundație. În momentul de față se toarnă ultimul strat de asfalt pe ultimii kilometri.

„Este una dintre cele mai importante investiții care s-au realizat în mandatul meu de președinte al Consiliului Județean Neamț! După ce drumul județean DJ 155F, Axialul, va fi redat participanților la trafic, toată zona de Valea Muntelui se va revigora din punct de vedere turistic! Deja s-a văzut asta în urmă cu câteva zile, când traseul a fost utilizat cu avizul constructorului, înainte de turnarea stratului de uzură. În viitorul apropiat, stațiunea Durău și cele mai frumoase locuri din zona montană vor deveni magneți pentru turiști! Asta înseamnă dezvoltarea economiei, susținerea și relansarea afacerilor atât de afectate de criza de pandemie și recunoașterea județului Neamț, din punct de vedere al ofertei turistice, la justa sa valoare!“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

sursa: Consiliul Județean Neamț

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta utilizatorilor. Accept Citeste mai mult

PROTECȚIA DATELOR ȘI POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE