Andrei Carabelea și-a depus candidatura pentru primăria municipiului Piatra-Neamț

0

Am făcut un pas important din maratonul în care am intrat recent: am depus candidatura pentru primăria municipiului Piatra-Neamț, alături de candidaturile colegilor din echipa de consilieri.

Sunt onorat și recunoscător tuturor celor care mă susțin în această aventură. Mulțumesc oamenilor care mă susțin, echipei PNL, prietenilor și familiei. Îi mulțumesc și domnului Mugur Cozmanciuc, candidatul PNL la Consiliul Județean Neamț, pentru încrederea arătată. Împreună vom reuși să redăm Piatra pietrenilor și Neamțul nemțenilor.

Dragi pietreni, e timpul să fiți fericiți și respectați la voi acasă. Îmi doresc și voi face ca despre Piatra să se vorbească în toată țara, așa cum se vorbeste de Oradea, Cluj sau Alba Iulia. Pornim la drum cu un lucru important în minte: suntem permanent în slujba oamenilor. Toate proiectele gândite, din programul local de guvernare, au în vedere creșterea calității vieții pietrenilor:

  • Educație de calitate la cea mai apropiata școală din cartier.
  • Servicii medicale de bază gratuite pentru toți locuitorii orașului.
  • Un oraș în care să își facă plăcere să te plimbi.

Respect pentru oameni în relația cu instituțiile – fără cozi și fără plecăciuni în fața funcționarului. În perioada următoare voi prezenta pe larg acest program. Punct cu punct, pas cu pas, pentru un trai mai bun și o viață fericită în Piatra Neamț. În misiunea aceasta, voi avea o echipă puternică și loială alături. Urmează săptămâni frumoase și complicate, dar știu că mergem în direcția potrivită. Împreună!


Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta utilizatorilor. Accept Citeste mai mult

PROTECȚIA DATELOR ȘI POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE