Andrei Carabelea: „Mereu în slujba oamenilor. După acest crez m-am ghidat în ultimul deceniu, în toate proiectele de voluntariat în care am fost implicat”

0

Sunt Andrei Carabelea și candidez la Primăria Municipiului Piatra-Neamț din partea #PNL.

Mereu în slujba oamenilor. După acest crez m-am ghidat în ultimul deceniu, în toate proiectele de voluntariat în care am fost implicat. Și voi continua să îl am în minte în fiecare secundă în politică și administrație. Sunt absolvent al Facultății de Istorie din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și fondatorul asociației Sens Civic din Piatra-Neamț.

Sunt căsătorit și am o fetiță de 7 ani. Timp de 4 ani am profesat în învâțământ, apoi am lucrat mai bine de 10 ani în mediul privat, în managementul afacerilor și implementarea proiectelor.

Sunt un visător, cred într-o Românie #pebune și de mai bine de 10 ani lupt pentru asta prin voluntariat. Dragostea de țară și de comunitate m-au împins către politică, în urmă cu aproape cinci ani. Nu am făcut asta nici pentru funcții, nici pentru bani și nici pentru glorie. Ci ca să las o lume puțin mai bună în urma mea. Politica este complexă, dar vor continua să am același obiectiv major: binele comunității. Și voi fi mult mai eficient.

Sunt unul dintre fondatorii PACT – Platforma Acțiunea Civică a Tinerilor și am candidat ca independent, alături de Sebastian Burduja, la alegerile parlamentare din 2016. Cele aproape 7000 de voturi obținute și toate mesajele susținătorilor din acea perioadă și mult după ne-au obligat să muncim în continuare. Chiar dacă această muncă înseamnă să plantăm acum un copac la umbra căruia să nu ne odihnim niciodată, eu sunt dispus să mi-o asum. În 2019, PACT a fuzionat cu PNL, iar misiunea pe care ne-am asumat-o în 2016 continuă cu aceeași energie și devotament pentru #România#PeBune.

România #pebune înseamnă o Românie curată și începe în fiecare colțișor de țară și în fiecare comunitate cu fiecare român. Iar Piatra #pebune începe cu un primar #cusenscivic și #pentruoameni.

Misiunea mea devine posibilă alături de o echipă puternică. Vă chem alături de mine, de Mugur Cozmanciuc – candidatul PNL la Președinția Consiliului Județean Neamț și echipa PNL pentru a readuce #BunăstareȘiRespect pentru pietreni și nemțeni. Vă aștept alături.

sursa: Andrei Carabelea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta utilizatorilor. Accept Citeste mai mult

PROTECȚIA DATELOR ȘI POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE