Andrei Carabelea, candidatul PNL la Primăria municipiului Piatra-Neamț

0

Andrei Carabelea este candidatul PNL la Primăria municipiului Piatra-Neamț! Candidatura a fost validată de Biroul Politic Național al PNL!

Dragi prieteni,

Vă anunț oficial că sunt candidatul PNL pentru Primăria Piatra-Neamț.

Este o onoare imensă și o responsabilitate uriașă pe măsură. Și mi le asum pe ambele cu aceeași seriozitate cu care m-am implicat în comunitate de mai bine de 12 ani. Sunt un om simplu, născut și crescut în Piatra-Neamț, cu așteptări, aspirații și dorințe pentru comunitate. M-am implicat și dedicat unor cauze: ecologia și promovarea spiritului civic. Voi rămâne același om activ și dedicat să facă bine comunității și din postura de Primar.

Sunt mult de spus despre ce îmi doresc pentru comunitatea noastră. Vom discuta, vom dezbate, vom construi împreună.

Acum, cu emoție și entuziasm, va spun doar atat: prioritatea mea este să facem din Piatra-Neamț un oraș atractiv, respectând temeinic principiile dezvoltării durabile: oameni, economie, mediu. Haideți alături de mine pe acest drum! Pentru că succesul proiectului nu va fi doar al meu și nici ține nu doar de mine: ci de noi toți!

Mulțumesc Președintelui PNL Ludovic Orban, Președintelui PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc pentru susținere și încredere! De asemenea, mulțumesc pentru susținere tuturor colegilor din organizație. În mod special apreciez sustinerea și mulțumesc Primarului în funcție, Dragoș Chitic și colegului meu Vasile Panaite! Și multumesc vouă, celor care ma susțineti. Urmează două luni nebune, dar binele comunității merită orice sacrificiu. Totul va fi bine!

sursa: Andrei Carabelea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta utilizatorilor. Accept Citeste mai mult

PROTECȚIA DATELOR ȘI POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE