Deputatul USR Iulian Bulai – „vot PENTRU la moțiunea de cenzură din partea mea”

0

Deputatul USR Iulian Bulai, scrie pe pagina sa de socializare că va vota moţiunea de cenzură împotriva Guvernului PNL dacă „nu se mişcă lucrurile, să avem fonduri europene nerambursabile pentru Autostrada A8 în următorul exerciţiu financiar al UE„.

Stimate domnule Orban, ați ignorat Moldova ca ministru al Transporturilor, înțeleg că veți face la fel acum.

Dacă nu se mișcă lucrurile să avem fonduri europene nerambursabile pentru Autostrada A8 în următorul exercițiu financiar al UE, vă asigur de faptul că voi vota pentru moțiunea de cenzură la urmatoarea moțiune împotriva acestui guvern.

Lipsa infrastructurii în Moldova ne duce la disperare. Ne izolează de România și de Europa și face sute de victime rutiere în zona noastră.

Ignorarea Moldovei din partea blatului PSD-PNL de nealocare bugetară ( și fonduri europene nerambursabile) pentru infrastructura din Moldova trebuie să înceteze acum.

Nu mai ignorați Moldova. Nu ne luați de fraieri. Nu ați dat bani Moldovei și asta se știe. Dacă prin pârghiile pe care le aveți acum problema nu se rezolvă cât mai repede, votez cu conștiința împăcată la următoare moțiune de cenzură. Și mai conving și alți parlamentari modolveni să o facă.

Nemțenii și moldovenii m-au trimis în Parlament să lupt pentru interesul regiunii noastre pe care acum o ignorați. Așa cum ați făcut în ultimii 30 de ani. Nu mai ține.
Nu mai avem răbdare pentru promisiuni goale.

Domnule Orban, aștept acțiune și fapte.
Dacă nu vedem acțiune și promisiuni îndeplinite, atunci vot “pentru” la moțiunea de cenzură din partea mea.

De ce sunt bani pe fonduri europene nerambursabile pe alte proiecte de infrastructură în țară, dar nu și în Moldova?

Moldova are nevoie de bani pentru infrastructura mare. Acum.

Iulian Bulai
Vicepreședinte USR

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta utilizatorilor. Accept Citeste mai mult

PROTECȚIA DATELOR ȘI POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE