A fost predat amplasamentul pentru realizarea proiectului „Modernizare drum județean DJ 159“

0

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, transmite că a fost predat amplasamentul pentru realizarea proiectului „Modernizare drum județean DJ 159“.

🤝🔴#Alianța_pentru_modernizarea_Neamțului🔴FAPTE, NU VORBE!🆕Se reabilitează drumul către Bacău, prin #Bahna!✍️Astăzi…

Gepostet von Ionel Arsene am Mittwoch, 12. August 2020

Tronsonul este cuprins între două puncte de pe granița cu Bacău – începe din km 6+400, de la limita cu județul vecin (localitatea Racova), traversează localitatea Izvoare, comuna Bahna, și se termină în km. 13+300, intrarea în Bacău. Valoarea totală a lucrării este de aproape 9 milioane de lei și va fi realizată pe o lungime de 7 km.

Conform proiectului, se va turna un strat de fundație din balast, cu o grosime de 20 cm, un strat de bază de 15 cm, unul de legătură de 7 și ultimul, de uzură, de 5 cm. Pentru scurgerea apelor pluviale se vor executa șanțuri de pământ, rigole carosabile, podețe transversale și laterale. De asemenea, se vor amenaja drumurile laterale pe o lungime de 25 metri din același sistem rutier ca drumul principal.

Mă bucur că am ajuns și în această zonă cu modernizarea infrastructurii rutiere. Le mulțumesc oamenilor din Bahna pentru înțelegerea și răbdarea de care au dat dovadă. A venit momentul să le demonstrez că îmi onorez promisiunea luată în urmă cu 4 ani, când am spus că voi moderniza aproape toate drumurile județului.” declarat Ionel Arsene.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta utilizatorilor. Accept Citeste mai mult

PROTECȚIA DATELOR ȘI POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE